Audities

We moesten de auditieworkshops uitstellen omwille van het coronavirus, maar binnenkort kunnen we eindelijk van start!

We garanderen je een fijne én veilige auditiedag. Dus: schrijf je snel (opnieuw) in via deze link. Dan bezorgen we je alle informatie over het project en over de veiligheidsmaatregelen die we nemen, want we volgen alle voorschriften rond veiligheid en hygiëne die de overheid oplegt. Kortom: geen reden om niet te komen. Wij zijn er 100% klaar voor!


>>> NIEUWE DATA AUDITIEWORKSHOPS >>>

1ste ronde
za 27/6/2020 – Concertgebouw Brugge
OF zo 28/6/2020 – Concertgebouw Brugge
OF za 4/7/2020 – De Spil Roeselare
OF zo 5/7/2020 – Budascoop Kortrijk

2de ronde
do 9 + vr 10/7/2020 – Concertgebouw Brugge

Iedereen mag meedoen aan de eerste ronde. Uit alle deelnemers kiezen we een groep voor de tweede ronde en daarna stellen we de definitieve ploeg voor de nieuwe productie samen.

>>> VOOR WIE? >>>

We zoeken jongeren tussen 13 en 21 jaar die gepassioneerd zijn door dans. Het maakt niet zo uit met welke dansstijl je al ervaring hebt. Zolang je er maar voor open staat om nieuwe manieren van bewegen te ontdekken.
Choreografen Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans vertrekken voor deze productie vanuit hedendaagse dans. De eerste voorstellingen zullen live begeleid worden door een gigantisch symfonisch orkest!

>>> PRAKTISCHE INFO >>>

(Project) Stravinsky is een samenwerking tussen fABULEUS, Concertgebouw Brugge en Brussels Philharmonic. De meeste repetities en de eerste voorstellingen zullen dan ook in Brugge plaatsvinden. Dit schooljaar wordt er nog gerepeteerd in de zomervakantie (tussen 3 en 14 augustus 2020). Ook volgend schooljaar zijn er repetities tijdens de verschillende schoolvakanties en weekends. Als je je inschrijft, krijg je een infobrief met de exacte data. De première is op donderdag 22 april 2021. Daarna volgt een tournee.


>>> INSCHRIJVEN EN INFO >>>

Vragen? Mail audities@fabuleus.be
Inschrijven? Vul dit inschrijvingsformulier in

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze auditieworkshops voor nieuwe jongerenproducties? Schrijf je in op de nieuwsbrief. En volg ons natuurlijk op Instagram en Facebook!

Toon reacties
Reacties
hey ik ben mariam en ben 12 jaar en word binnen een pzar weken 13 ik wil graag acrice worden ik kan het beste verdrietige scenes doen maar ik kan ook andere scenes na doen ik droom er al van om acrice te worden van 5 jaar ik deed soms al van 4 jaar scenes en hou daar van ik acteer sims voor mijn familie en vrienden en ze vinden dat ik mij moest opgeven dus voila ik hou van dans en kleur en vrolijke dingen maar dan ook voor duister en verdrietig ik kan wel niet zingen dus dat is wel een opmerking bij mij maar ja dat is het ik wil graag met een serie meedoen maar een film is eigelijk echt speciaal maar ja er zijn ook veel andere berichtjes en ik heb er een paar gelezen en die maken denk ik wel meer kans da mij maar ik kan proberen doeii mariam
mariam (20/06/2020)
Hallo, ik ben Jasmijn en ik ben 13 jaar, ik ben gepasioneerd door muziek en dans, ik speel dwarsfluit en een beetje piano en ukulele, ik kan wel zingen en ik dans al 8 jaar. Dwarsfluit doe ik in een muziekschool en ikdroom ervan viool te kunnen spelen en die twee te combineren van dans en viool te samen. Ik heb ervaring met optredens, wat eigenlijk wel logisch is. Ik heb ook wel wat ervaring met acteren. Zo dat is het zo een beetje.
Jasmijn Cauberghs (10/06/2020)
Ik wil hier aan mee doen omdat ik al sinds mijn 4 jaar acteer (ik ben nu bijna 13 jaar )
Bouchra (07/06/2020)
Hey, ik ben Nomy (17 jaar) en mijn grootste passie is muziek en acteren. Ik volg al 9 jaar muziekschool en zit in een muziekhumaniora secundair. In mijn opleiding krijg ik ook dans en drama. Ik droom er al jaren van om wat bekender te geraken en op grotere podia te staan en om in een serie mee te spelen! Ook wil ik mijn passie graag delen met alle mensen, daarmee wil ik zelfs mensen helpen. Ik sta wel regelmatig op podia en ik heb wel soms eens een acteerrolletje, in 2011 heb ik zelfs een poging gedaan met belgium's got talent. Ik hoop dat ik een prachtige kans van julle krijg! Heel veel groetjes Nomy
nomy (30/05/2020)
hallo, ik ben youna ik ben 14 jaar... ik zing en dans super graag!!! het probleem is dat ik verlegen ben!. maar ik geef nooit op! ik speel piano al van men 6. ik heb eigenlijk niet zoveel ervaring met meespelen in films maar ik acteer zo graag! Ik ben al heel lang opzoek naar iets om in mee te kunnen spelen. Het is een hele grote droom. hopelijk geven jullie mij een kans! groetjen, youna
Youna Van Herreweghe (26/05/2020)
Hey, ik ben Kaat, 13 jaar en ben dol op musicals! Ik heb al in 1 musical meegedaan, en ben al van toen ik klein was bezig met zingen en dansen, het is een grote droom om mee te spelen in een film of serie, want zingen, dansen en acteren is mijn passie! Ik hou van het podium, en wil dat graag laten zien aan meerdere mensen! Ik hoop echt bij de audities te zijn, dus hopelijk hoor ik nog iets van jullie! Groetjes Kaat
Kaat Pieters (21/05/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

Repeteren en op tournee gaan is een spannende en onvergetelijke ervaring, dus als je denkt dat dat iets voor jou is, moet je niet twijfelen: schrijf je meteen in voor de auditieworkshop!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.