Audities

fABULEUS zoekt dansers en bewegers tussen 13 en 21 jaar voor twee nieuwe jongerenproducties. De ene productie wordt gemaakt in regio Limburg en de andere in Brugge.

WE GO PLACES

Limburg
We Go Places is een project van fABULEUS en 7 Limburgse cultuurcentra.
Choreografe Carli Gellings zoekt bewegers uit de regio Limburg die tegen een stootje kunnen. Danservaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Wat is wél belangrijk? Goesting! Engagement! Energie! Hoe explosiever hoe liever!

Meer weten? Check de AUDITIEPAGINA REGIO LIMBURG

(PROJECT) STRAVINSKY

Brugge
(Project) Stravinsky is een project van fABULEUS, Concertgebouw Brugge en Brussels Philharmonic.
Heb al eens live een symfonisch orkest horen spelen? Beter nog: heb je ooit al gedanst op de klanken van een live, 70-koppig orkest? Dat ga je doen in (Project) Stravinsky! Choreografen Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans zoeken jongeren die al een beetje danservaring hebben. Het maakt niet uit welke stijl je hebt, zolang je maar openstaat om nieuwe stijlen te leren.

Meer weten? Check de AUDITIEPAGINA REGIO BRUGGE

Toon reacties
Reacties
Hallo ik ben finian buggenhout zoals je al weet ik ben 14 jaar en zouw heel graag in een serie of film spelen ik heb een echt acteertalent ik kan ook een beetje zingen ik. Heb 4 jaar lang musical gedaan Ik volg al 6 jaar lang woord nu zit ik al 2 jaar op de kunsthumanoira in Antwerpen en volg daar tegelijkertijd ook nog woord met die 6 jaar Ik hoop dat ik in iets mee mag spelen
Finian Buggenhout (21/11/2019)
Heyhoi! Ik ben Chiara Deketele student Film, tv en video in Narafi en ik droom ervan nog eens mee te doen in een musical! Ik heb ook een studio toneel afgerond. Nu figureer ik af en toe en vind het de max om deel uit te mogen maken van een project! Veel enthousiaste groetjes Chiara :)
Chiara Deketele (11/11/2019)
Hallo, ik ben Bo, ben 13 jaar en volg reeds verschillende jaren de woord opleiding aan het concervatorium te Mechelen. Ik droom luidop over een rol in een serie, waarin ik me kan in- en uitleven. Liefst iets met een hoek af!! Hopelijk hoor ik iets van jullie.
Bo Quirynen (07/11/2019)
Ik ben 13 en ik doe nu mijn 2e jaar musical. Ik zou er heel graag mee doen dus ik hoop dat jullie kunnen helpen.
Sara (05/10/2019)
Dag allemaal, ik ben Chloë, een 16 jarige meisje met een natuurlijke acteertalent en danstalent(hip-hop).Zoek je een gekleurde tiener met heel wat podiumtalenten en ervaringen.Laat iets weten.
Chloë (19/09/2019)
ik zou zo graag in een film spelen of zo ik ben nog maar 10 maar het is mijn droom hoopelijk kunnen julli die waar maken
ellen (31/07/2019)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.