< AuditiesAuditieworkshops

Bekijk hier het filmpje van Joanita!

Klinkt het woord audities eng? Bij fABULEUS spreken we liever over auditieworkshops. Zie het als een boeiende workshop waar iedereen welkom is en waaraan jongeren (m/x/v) uit heel Vlaanderen en Brussel deelnemen, in alle vormen, maten, kleuren en gewichten.

Zo’n workshop duurt een halve of een hele dag: het is de ideale manier om kennis te maken. Het begint met een opwarming. Daarna volgen een aantal groepsopdrachten. Soms krijg je iets aangeleerd.

Uit die eerste ronde kiezen we een aantal jongeren die naar de tweede ronde mogen gaan en daaruit kiezen we een groep voor de derde ronde. Het is belangrijk dat je tijdens het weekend van de tweede en derde ronde beschikbaar bent, want tijdens deze dagen stellen we de definitieve groep samen.

Het is voor ons superbelangrijk dat iedereen met een leuk gevoel naar huis gaat na de workshops, ook als je niet gekozen wordt. We doen er alles aan om alle deelnemers een ontspannen, veilige context te bieden.

De boodschap is: blijf terugkomen, ook als je niet gekozen wordt! Elk project is anders. Elke maker heeft zijn/haar eigen kijk op de deelnemers. Sommige fABULEUS-jongeren hebben aan vier of vijf audities meegedaan voor ze werden geselecteerd voor een productie.

Toon reacties

Schrijf je hier in voor de auditieworkshops

1ste ronde
za 30 sep 2023 LEUVEN
zo 1 okt 2023 LEUVEN
za 7 okt 2023 ANTWERPEN
zo 8 okt 2023 GENT
wo 11 okt 2023 LEUVEN (namiddag/avond)

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.