< AuditiesAuditieworkshops

Bekijk hier een paar sfeerbeelden van eerdere auditieworkshops.

Klinkt het woord audities eng? Bij fABULEUS spreken we liever over auditieworkshops. Zie het als een boeiende workshop waar iedereen welkom is en waaraan jongeren (m/x/v) uit heel Vlaanderen en Brussel deelnemen, in alle vormen, maten, kleuren en gewichten.

Zo’n workshop duurt meestal een halve dag. Het begint met een opwarming, daarna volgen een aantal groepsopdrachten en soms krijg je iets aangeleerd. Het is echt een kennismakingsronde en de sfeer is altijd heel gemoedelijk.

Uit die eerste ronde kiezen we een aantal jongeren die naar de tweede ronde mogen gaan en daaruit kiezen we een groep voor de derde ronde. Het is belangrijk dat je tijdens de tweede en derde ronde beschikbaar bent, want tijdens deze dagen stellen we de definitieve groep samen.

De boodschap is: blijf terugkomen, ook als je niet gekozen wordt! Elk project is anders. Elke maker heeft zijn/haar eigen kijk op de deelnemers. Sommige fABULEUS-jongeren hebben aan vier of vijf audities meegedaan voor ze werden geselecteerd voor een productie.

Nog meer aanmoeding nodig? Bekijk hier het filmpje van Joanita!

Toon reacties

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Volg ons dan via Instagram/Facebook/TikTok of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij delen hier ook regelmatig oproepen van bevriende organisaties.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.