< Audities
Off the record

OVER

Off the record wordt een voorstelling waarin de jongeren zelf aan het woord komen. Welke clichés worden er over hen verteld, wat is hun antwoord hierop? Wat denken ze over de toekomst en welke dromen hebben ze?
We zoeken dus jongeren met een verhaal, met een mening, met een stem, maar vooral jongeren die een stukje van zichzelf durven tonen.

REPETITIES OFF THE RECORD
- eerste twee weken van augustus 2021
- enkele weekends in sep, okt, nov 2021
- herfstvakantie 2021
- kerstvakantie 2021
- enkele weekends in jan 2022
- eerste week van februari 2022

> De exacte repetitiedata vind je in het inschrijvingsformulier.

PREMIERE EN TOURNEE
De première van Off the record is op woensdag 12 februari 2022 in OPEK, Leuven.
In dezelfde week zijn er nog een aantal voorstellingen in Leuven. Daarna volgen nog een aantal tourneevoorstellingen in het voorjaar van 2022, maar die exacte data liggen nog niet vast.

MAKER

Sofie Palmers (°1983) zette haar eerste stappen op het podium bij fABULEUS: in de jongerenproductie Meisje Niemand. Ze studeerde eerst Germaanse talen en in 2009 studeerde ze af aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien speelde ze bij diverse gezelschappen waaronder SKaGeN, Cie de KOE, HETPALEIS, BRONKS, Arsenaal/Lazarus en MartHa!Tentatief. Sofie speelt ook in films en tv-series. Ze schrijft en maakt zelf voorstellingen. En sinds kort maakt ze ook podcasts. Check

Wanneer repeteren we? Wie zoeken we? Wie maakt deze productie?

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee als een professionele artiest. Lees meer.

Nog niet zeker of je wel zou meedoen? Joanita liet zich overhalen door een vriendin en ze heeft er geen spijt van.

Dit is fABULEUS

fABULEUS maakte de voorbije 20 jaar meer dan 100 producties met jongeren en met professionelen. Dit filmpje geeft een idee van de sfeer voor én achter de schermen.

In januari en februari 2021 lopen er ook nog auditieworkshops voor een nieuwe dansproductie follow follow! Lees meer.

Toon reacties
Reacties
Hey hey! Ik ben Merel, 16 jaar en toneelspelen is echt mijn passie. Ik vind het geweldig om mij uit te leven op een podium, alleen of in groep. Ik las wel dat dansen ook een onderdeel is in de voorstellingen van Fabuleus. Ik ben eigenlijk niet echt een danser.. Ik zit op de Stedelijke Academie in Dendermonde en vg daar al 9 jaar spel en verteltheater. Ik heb toen ik 10 jaar was 2 jaartjes gedanst maar dat was het ook.. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het niet zo mijn ding was. Mijn vraag daarom is, als je deelneemt, is dansen sowieso een onderdeel bij de audities? :)
Merel Aelbrecht (16/01/2021)
Dag Amelie en iedereen die de voorbije weken gereageerd heeft op onze audities. De auditiedata zijn uitgesteld tot januari en februari. Je kan je dus nog altijd inschrijven via link op de auditiepagina. Wij maken dansproducties en toneelproducties, maar bijna nooit musicals, dus je hoeft voor onze auditieworkshops niet te kunnen zingen ;-)
Fiilip van Fabuleus (22/11/2020)
Hy ik ben Amélie ik hou er van om te acteren te doen als iemand anders vind ik super dansen doe ik ook maar zingen is niet men sterkste kant
Amélie (19/11/2020)
ik zou graag willen mee doen met eeen musical dans en eventueel zingen bv. ketnet ma ik heb zenuwen voor te zingen
amelie verlysen (12/11/2020)

Hii ik ben abe ik ben dol op dansen en acteren en zou er alles voor doen om mee te doen ik hebeen jaar tonneel gespeeld en 8jaar gedanst ik zou het heel graag verder willen doen. 

Abe (25/10/2020)
Hallo, ik ben James (16 jaar) en ik wil later van acteren mijn beroep maken. Dat is ook de reden dat ik nu begonnen ben aan mijn laatste jaar woordkunst-drama in SKI te Gent. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar ik zit momenteel in een jeugdtoneelvereniging en heb al 1 edelfiguratie achter de rug voor loslopend wild en gevogelte. Ik hoop echt dat ik hiermee ervaring kan opdoen en zo tot een grote acteur kan opgroeien. Zingen en dansen zijn niet echt mijn talent, maar ik heb de vakken wel op school. Groetjes James.
James (02/09/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

AUDITIEWORKSHOPS
TONEELPRODUCTIE
Off the record


eerste ronde:
> 20, 21, 27 of 28 februari 2021

tweede ronde:
> 7 maart 2021

WAAR
OPEK, Vaartkom 4, Leuven

INSCHRIJVEN
Vul dit inschrijvingsformulier in!

VRAGEN
audities@fabuleus.be

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.