< Audities
Hoe fABULEUS werkt

Bij fABULEUS kan je geen losse acteerlessen of danscursussen volgen. Wij gaan voor het grote werk: échte, volwaardige dans- en theaterproducties met jongeren, meestal tussen 13 en 21 jaar.

Als je deelneemt aan een auditieworkshop en gekozen wordt dan ga je samen met ons op tournee als een professionele artiest. Een onvergetelijke ervaring! Maar eerst is er natuurlijk een lang repetitieproces. Onze groepen zijn meestal combinaties van jongeren die al wat langer dansen of toneelspelen en jongeren die er nog maar net mee begonnen zijn. Gespreid over meerdere maanden werk je samen met een ervaren maker die het beste in jou naar boven haalt en je leert ook veel van elkaar.

fABULEUS neemt jongeren serieus als maker en betrekt hen zoveel mogelijk bij het creatieproces. De voorstelling wordt dus sowieso mee bepaald door de jongeren waarvoor we kiezen.

We zoeken dus in de eerste plaats jongeren met een open geest, die zich willen smijten en niet bang zijn om moe te worden. Goesting is belangrijker dan podiumervaring!

Benieuwd naar de sfeer van een repetitie? Check deze video.

Deze video geeft een idee van wat we in het verleden al gemaakt hebben.

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee als een professionele artiest. Lees meer.

Nog niet zeker of je wel zou meedoen? Joanita liet zich overhalen door een vriendin en ze heeft er geen spijt van.

Dit is fABULEUS

fABULEUS maakte de voorbije 20 jaar meer dan 100 producties met jongeren en met professionelen. Dit filmpje geeft een idee van de sfeer voor én achter de schermen.

Toon reacties
Reacties
Hey hey! Ik ben Merel, 16 jaar en toneelspelen is echt mijn passie. Ik vind het geweldig om mij uit te leven op een podium, alleen of in groep. Ik las wel dat dansen ook een onderdeel is in de voorstellingen van Fabuleus. Ik ben eigenlijk niet echt een danser.. Ik zit op de Stedelijke Academie in Dendermonde en vg daar al 9 jaar spel en verteltheater. Ik heb toen ik 10 jaar was 2 jaartjes gedanst maar dat was het ook.. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het niet zo mijn ding was. Mijn vraag daarom is, als je deelneemt, is dansen sowieso een onderdeel bij de audities? :)
Merel Aelbrecht (16/01/2021)
Dag Amelie en iedereen die de voorbije weken gereageerd heeft op onze audities. De auditiedata zijn uitgesteld tot januari en februari. Je kan je dus nog altijd inschrijven via link op de auditiepagina. Wij maken dansproducties en toneelproducties, maar bijna nooit musicals, dus je hoeft voor onze auditieworkshops niet te kunnen zingen ;-)
Fiilip van Fabuleus (22/11/2020)
Hy ik ben Amélie ik hou er van om te acteren te doen als iemand anders vind ik super dansen doe ik ook maar zingen is niet men sterkste kant
Amélie (19/11/2020)
ik zou graag willen mee doen met eeen musical dans en eventueel zingen bv. ketnet ma ik heb zenuwen voor te zingen
amelie verlysen (12/11/2020)

Hii ik ben abe ik ben dol op dansen en acteren en zou er alles voor doen om mee te doen ik hebeen jaar tonneel gespeeld en 8jaar gedanst ik zou het heel graag verder willen doen. 

Abe (25/10/2020)
Hallo, ik ben James (16 jaar) en ik wil later van acteren mijn beroep maken. Dat is ook de reden dat ik nu begonnen ben aan mijn laatste jaar woordkunst-drama in SKI te Gent. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar ik zit momenteel in een jeugdtoneelvereniging en heb al 1 edelfiguratie achter de rug voor loslopend wild en gevogelte. Ik hoop echt dat ik hiermee ervaring kan opdoen en zo tot een grote acteur kan opgroeien. Zingen en dansen zijn niet echt mijn talent, maar ik heb de vakken wel op school. Groetjes James.
James (02/09/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.