< Audities
Hoe fABULEUS werkt

Bij fABULEUS kan je geen losse acteerlessen of danscursussen volgen. Wij gaan voor het grote werk: échte, volwaardige dans- en theaterproducties met jongeren, meestal tussen 13 en 21 jaar.

Als je deelneemt aan een auditieworkshop en gekozen wordt dan ga je samen met ons op tournee als een professionele artiest. Een onvergetelijke ervaring! Maar eerst is er natuurlijk een lang repetitieproces. Onze groepen zijn meestal combinaties van jongeren die al wat langer dansen of toneelspelen en jongeren die er nog maar net mee begonnen zijn. Gespreid over meerdere maanden werk je samen met een ervaren maker die het beste in jou naar boven haalt en je leert ook veel van elkaar.

fABULEUS neemt jongeren serieus als maker en betrekt hen zoveel mogelijk bij het creatieproces. De voorstelling wordt dus sowieso mee bepaald door de jongeren waarvoor we kiezen.

We zoeken dus in de eerste plaats jongeren met een open geest, die zich willen smijten en niet bang zijn om moe te worden. Goesting is belangrijker dan podiumervaring!

Benieuwd naar de sfeer van een repetitie? Check deze video.

Deze compilatievideo geeft een idee van wat we in het verleden al gemaakt hebben.

Waar en wanneer repeteren we? En wanneer is de première! Lees meer.

Als je gekozen wordt, volgt een intens repetitieproces. Daarna ga je op tournee als een professionele artiest. Lees meer.

Nog niet zeker of je wel zou meedoen? Joanita liet zich overhalen door een vriendin en ze heeft er geen spijt van. Meer weten?

Toon reacties
Reacties

Hii ik ben abe ik ben dol op dansen en acteren en zou er alles voor doen om mee te doen ik hebeen jaar tonneel gespeeld en 8jaar gedanst ik zou het heel graag verder willen doen. 

Abe (25/10/2020)
Hallo, ik ben James (16 jaar) en ik wil later van acteren mijn beroep maken. Dat is ook de reden dat ik nu begonnen ben aan mijn laatste jaar woordkunst-drama in SKI te Gent. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar ik zit momenteel in een jeugdtoneelvereniging en heb al 1 edelfiguratie achter de rug voor loslopend wild en gevogelte. Ik hoop echt dat ik hiermee ervaring kan opdoen en zo tot een grote acteur kan opgroeien. Zingen en dansen zijn niet echt mijn talent, maar ik heb de vakken wel op school. Groetjes James.
James (02/09/2020)
hey hey, ik ben lotte in ik ben 16 jaar. Ik dans sinds ik vijf jaar oud ben en acteren is mijn passie. Fabuleus is dan ook mijn droom... dansen en acteren op een podium, zaaalligg! daar ben ik voor geboren, daar ben ik zeker van. ik hoop ongelooflijk hard dat ik een plaatsje in jullie toneelgroep kan zien te krijgen. veel groetjes lotte
Lotte Valckenaers (02/09/2020)
Hey, ik ben Hermelien (14 jaar). Ik hou van zingen, dansen en acteren. Ik zing en dans al heel mijn leven leven en acteren doe ik nu al 2 jaar. Ik doe musical op toi, moi et la danse. en ga nu al 2 jaar naar SupaSatr. Het is echt mijn grootste droom om mee te doen in een musical, film of serie. Ik hoop dat ik mijn droom kan waarmaken! Ik heb altijd wat zenuwen achter de schermen, maar zodra ik op een podium sta, ga ik er helemaal voor en zie je de zenuwen bijna niet. Ik hoop dat ik eens auditie kan doen! Groetjes, Hermelien.
Hermelien Vanden Berghe (23/08/2020)
hey ik ben mariam en ben 12 jaar en word binnen een pzar weken 13 ik wil graag acrice worden ik kan het beste verdrietige scenes doen maar ik kan ook andere scenes na doen ik droom er al van om acrice te worden van 5 jaar ik deed soms al van 4 jaar scenes en hou daar van ik acteer sims voor mijn familie en vrienden en ze vinden dat ik mij moest opgeven dus voila ik hou van dans en kleur en vrolijke dingen maar dan ook voor duister en verdrietig ik kan wel niet zingen dus dat is wel een opmerking bij mij maar ja dat is het ik wil graag met een serie meedoen maar een film is eigelijk echt speciaal maar ja er zijn ook veel andere berichtjes en ik heb er een paar gelezen en die maken denk ik wel meer kans da mij maar ik kan proberen doeii mariam
mariam (20/06/2020)
Hallo, ik ben Jasmijn en ik ben 13 jaar, ik ben gepasioneerd door muziek en dans, ik speel dwarsfluit en een beetje piano en ukulele, ik kan wel zingen en ik dans al 8 jaar. Dwarsfluit doe ik in een muziekschool en ikdroom ervan viool te kunnen spelen en die twee te combineren van dans en viool te samen. Ik heb ervaring met optredens, wat eigenlijk wel logisch is. Ik heb ook wel wat ervaring met acteren. Zo dat is het zo een beetje.
Jasmijn Cauberghs (10/06/2020)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Verstuur

AUDITIEWORKSHOPS
eerste ronde:
> 6, 7, 8 OF 14 nov
tweede ronde:
> 15 EN 29 nov

WAAR
OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

INSCHRIJVEN
Vul dit inschrijvingsformulier in!

VRAGEN
audities@fabuleus.be

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.