< AuditiesHoe fABULEUS werkt

Bij fABULEUS kan je geen losse acteerlessen of danscursussen volgen. Wij gaan voor het grote werk: échte, volwaardige dans- en theaterproducties met jongeren, meestal tussen 13 en 21 jaar.

Als je deelneemt aan een auditieworkshop en gekozen wordt, dan ga je samen met ons op tournee als een professionele artiest. Een onvergetelijke ervaring! Maar eerst is er natuurlijk een lang repetitieproces. Onze groepen zijn meestal combinaties van jongeren die al wat langer dansen of toneelspelen, en jongeren die er nog maar net mee begonnen zijn. Gespreid over meerdere maanden werk je samen met een ervaren maker die het beste in jou naar boven haalt en je leert ook veel van elkaar.

fABULEUS neemt jongeren serieus als maker en betrekt hen zoveel mogelijk bij het creatieproces. De voorstelling wordt dus sowieso mee bepaald door de jongeren waarvoor we kiezen.

We zoeken dus in de eerste plaats jongeren met een open geest, die zich willen smijten en niet bang zijn om moe te worden. Goesting is belangrijker dan podiumervaring!

Benieuwd naar de sfeer van een repetitie? Check deze video.

Deze video geeft een idee van wat we in het verleden al gemaakt hebben.

Toon reacties
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.