Audities

Helaas! De kennismakingsworkshops voor het project van Jan Martens zijn helemaal volzet! Maar geen nood: in de lente van 2018 gaan we op zoek naar nieuwe jongeren voor een volgende productie. Hou ons in de gaten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief (via de homepage) en word onze vriend op Facebook!

Als je onze werking wat beter wil leren kennen, kan je je ook aanmelden als vrijwilliger (om bijvoorbeeld het publiek te begeleiden of om te koken voor artiesten of om flyers uit te delen of ... of... alle dingen die jij leuk vindt en die ons werk wat aangenamer maken!). Jong en oud(er), meld je aan bij Kathleen: kathleen@fabuleus.be

Reacties
Ik ben Sofia ik ben 13 jaar en wil heel graag meewerken ik heb al een beetje podium ervaring en doe graag jongens en meisjes dingen ik val op jongens maar ik denk ook op meisje (bi-curious/pan) ik kom uit Braziliƫ en woon beurs bijna 6 jaar maar mijn Nederlands is perfect en zonder accent
Sofia (25/10/2017)
Heyyyyyy Ik wil me inschrijven omdat ik men innerlijke ik nog niet ken ik hou veel van jongens dingen maar toch voel ik me een meisje kwa kleding en schmink ik vind andere meisjes vaak heel knap maar juist niet dat ene tikkeltje van verliefdheid. Ik ben een meisje dat helemaal op zoek is naar haar zelf.
Romy (23/10/2017)
Hallo, ik ben een meisje van 13, heb kort haar, speel graag voetbal en ik ben meestal liever bij jongens wat het niet altijd gemakkelijk maakt op mijn leeftijd.Ik speel al 5 jaar musical ik zou super graag meedoen. Ik ben er wel mee bezig of ik mij meer jongen of meisje voel.
mirren vandenberk (22/10/2017)
hallo, ik ben Dauwe en ik ben hetro. Maar ik ben opzoek naar wie ik ben en wat ik wil doen met mijn leven. Deze zoek tocht is niet altijd even gemakkelijk en dat zou ik willen mee geven aan mensen. Ik wil mee geven dat het niet gemakkelijk is om als jong meisje veel vrienden en kennissen te hebben die al weten wat ze met hun leven willen doen terwijl ik nog niet eens weet wie ik ben. Ik heb ook een beetje ervaring met drama ik wit namelijk op De kunsthumaniora in Antwerpen. En ik doe de richting woordkunst drama.
Dauwe van Tilburg (19/10/2017)
Hi Mijn naam is Marieke ik ben 13 jaar oud en ben bi/pan en heb veel LGBT+ vrienden, ik word ook vaak als de emo/goth gezien al identificeer ik mezelf meer als grunge persoon en een uitgesproken mening over de wereld. Muziek interesseert me heel erg al ben ik niet zo'n fan van de hedendaagse populaire nummers Ik volg al ongeveer 5 jaar de toneel opleiding in het Slac En heb lang gedanst (tot ik er achter kwam dat ik het niet kon, oeps)
Marieke (15/10/2017)
Ik ben 15 en op zoek naar mezelf, mijn geaardheid en mijn plek in de wereld. Ik word soms gevraagd op wie ik val en ik heb nog nooit een vast antwoord kunnen geven.
Femke (10/10/2017)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...

Laat hier je reactie achter!

Naam
Reactie
E-mailadres (niet verplicht)
Verstuur
Intussen zijn ze nationaal bekend maar ze begonnen ooit bij fABULEUS
Braam Verreth
Evelien Bosmans
Sandrine Van Handenhoven
Inschrijven en info: auditie@fabuleus.be